Przedstawiam moedlik firmy Mastercraft, wbrew obiegowej opini stwierdzam że obok Italerki nawet nie leżał (może mi sie trafił taki egzemplarz). Co do modelu. Linie podziałowe wyznają zasadę Amfa Fatima było i nima. Giną sobie w połowie drogi - trzeba je trasować. Marnie ze spasowaniem, bez szpachli nie podchodź. Co do merytoryki. Stopnie załogi i drabinka, przesuniete za bardzo do przodu, nie leżą w planach, pylony uzbrojenia wysuniete za bardzo do przodu.
Co zostało zrobione. Kokpit kompletny AIRESA, dysze również, stopień pilota i drabinka to własna produkcja, skorygowałem pylony. Przerobiłem goleń przednią żeby przypominała bardziej oryginał. Przerobiłem owiewkę do pozycji otwartej. Dodałem Sondy. Przerobiłem stateczniki poziome do stanu spoczynku. Poprawiłem kompletnie oświetlenie (odlane elementy z litego plastiku nawiercone/ tudzież powycinane i zastapione dorobionymi elementami przezroczystymi i pomalowane. Dodatkowo kalki do NSAWC.
F14A NSAWC Mastercraft 1:48
- Blady
- Tomcatsky Group
- http://meble-wroclawskie.pl
- Kontakt:
F14A NSAWC Mastercraft 1:48
- Załączniki
-
- NSAWC1.jpg (202.2 KiB) Przejrzano 475 razy
-
- NSAWC2.jpg (174.61 KiB) Przejrzano 475 razy
-